Tillbehör du behöver till din nya iMac

När du köpt en ny iMac kan du behöva lite extra tillbehör som optimerar användandet av din nya dator. Det finns några saker som du behöver ha i åtanke när du köper tillbehör till din nya Mac.

Kompatibilitet

Först och främst behöver du tänka på att tillbehören som du köper är kompatibla med din nya Mac. Det är lätt att tänka att alla tillbehör som fungerar till en PC och har samma uttag på din iMac fungerar även till din Mac. Det är inte alltid fallet. Var noggrann med att kolla de tekniska specifikationerna när du köper tillbehör.

Funktionalitet

När du köper tillbehör behöver du tänka på vad för typ av tillbehör du faktiskt behöver. Det kan vara klokt att investera i en USB-hub som gör att din iMac får fler portar för USB. Klicka här för att hitta inspiration över vad för typ av tillbehör som skulle passa just dig och din nya iMac.

Design

Utöver funktionaliteten och kompatibiliteten är det viktigt att du köper något du anser är snyggt och passar estetiken som kommer med din nya iMac. Produkterna som Apple designar har en väldigt specifik look och är en deras största fördelar.