Spännande jackpottspel

Något som triggar oss att spela är spännande jackpottspel. Det är något med den enorma summan som ligger där och som man kan ha möjlig åtkomst till som gör att det blir extra spännande med dessa spel.

Har du inte testat något av dessa än så varför inte prova på och spela det populära Mega Moolah. Detta är ett så kallat progressivt jackpotspel vilket innebär att vinstsumman ökar ju fler som spelar. Då spelet finns hos flera spelbolag så ökar vinstsumman enormt, en miljon euro är garanterad jackpot men den kan stig betydligt upp till flera miljoner euro. Visst låter det grymt spännande med dessa vinstsummor.

Som med de flesta spel så är det fråga om tur och man kanske inte ska satsa hela sin årslön på dessa spel. Men någon gång nu och då kan man gå in för att prova lyckan. Likaväl som vi köper oss bingolotter eller triss så kan man testa detta. Vinstchanserna kan man inte göra så mycket åt men spelar man inte så har man inga chanser att vinna alls.

Det är Microgaming som står bakom denna succé som spelet blivit och de har flera trevliga spel från sin portfölj. Även fler spel knyter sig till den jackpott som Mega Moolah bygger upp, den ena är Mega Moolah Isis med ett egyptiskt tema men också ett spel med Batman tema som kan vara trevligt att prova om man vill byta tema på spelet men ha tillgång till samma jackpott.